Situada a la Vall D’Hostoles, en el Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa i amb una excel·lent vista a l’Espai d’Interès Natural del Collsacabra, La Badia es una casa de pagès reformada i molt assolellada, envoltada de boscos i camps de conreu.

La casa disposa de dos allotjaments independents, cadascun d’ells amb menjador, sala d’estar, cuina totalment equipada, bany complert, dues habitacions, televisió, calefacció i llar de foc. A l’exterior s’hi pot trobar una àmplia zona verda i barbacoa.
Habitació
Pel que fa a les activitats, la zona és ideal per fer-hi excursions i passejades, tant a peu com amb bicicleta, visitar les nombroses fonts que hi ha en el municipi, els volcans, castells, fagedes i també el Santuari de la Salut, situat a 1.050 m. d’alçada i des d’on es contempla una magnifica panoràmica de la vall d’Hostoles, arribant la vista fins als Pirineus i la Costa Brava.
Imagen responsive
El bicicarril Olot-Girona es molt proper a la Badia, això fa que els qui agradi la bicicleta tinguin l’oportunitat per passejar-hi. Per a les bicicletes BTT hi ha diverses rutes per la Vall.

La Badia es troba a 13 Km d’Olot, capital de la comarca de la Garrotxa amb la seva oferta cultural i lúdica per a petits i grans.

Finalment, els animals de granja ( conills, gallines i ovelles ) són un altre atractiu que ofereix la Badia. Us desitgem una bona estada entre nosaltres.
Imagen responsive